VÄLKOMMEN TILL ROHDINS CLASSIC CARS NYA WEBB-SIDA

Välkommen till Rohdins Classic Car! Vi har specialiserat oss på renovering, service och reparation av veteran-, sport-, och klassiska bilar och i synnerhet Rolls-Royce och Bentley. Vi har ett stort antal specialverktyg till dessa bilar. Vi säljer även reservdelar och säljer och förmedlar bilar. Anders Rohdin som äger Rohdins Classic Car har erfarenhet av närmare 200 bilrenoveringar. Anders köpte sin första Bentley för 41 år sedan och har varit i branschen sedan 1979. Vi välkomnar alla Rolls-Royce och Bentley-ägare och alla bilentusiaster att komma in och prata bil, fika och trivas hos oss i familjära anda.

IMG_1853

VI SÄLJER OCH FÖRMEDLAR EXKLUSIVA BILAR, FRÄMST ROLLS-ROYCE OCH BENTLEY

Om du vill sälja din bil så kan vi hjälpa dig med det. Antingen kan vi ha din bil i våra lokaler eller så kan du ha den hos dig och vi hittar en köpare. Vi hjälper till att fotografera din bil, annonsera, lägga ut bilen på vår hemsida och slutföra försäljningen med eventuell transport.

Renoveringar

RENOVERINGAR

Om du vill renovera din bil så hjälper vi dig med det. Vi renoverar de flesta märken men arbetar företrädesvis med Rolls-Royce och Bentley. Välkommen med din förfrågan så ska vi ge dig en prisuppskattning.

Service och reparationer

SERVICE OCH REPARATIONER

Vi lagar och servar främst Rolls-Royce och Bentley. Men vi jobbar även med andra klassiska bilar och sportbilar. Veteranbilar ligger oss särskilt nära våra hjärtan och vi kommer att ta väl hand om din bil!

Reservdelar

RESERVDELAR OCH TILLBEHÖR

Vi har över 1000 reservdelar i eget lager och kan vi förse de flesta Rolls-Royce och Bentley med reservdelar. Vi har även ett stort kontaktnät för att få tag i special-delar. Vi tar givetvis hem till andra bilar också vid behov.

Resultat

Vi ser alltid till att göra det bästa för dig som kund. Resultatet är det viktigaste för oss.

Väghållning

Vi ser alltid till att din bil är säker och har bra väghållning. Om du vill så kan vi även förbättra den.

Prestanda

Vilket det är en sportbil eller en sedan så ser vi till att den får den prestanda som den hade när den var ny.

Original Spec

Vi renoverar din bil till de specifikationer den hade när den var ny eller till de som du önskar.

Finansiering.

Garanti.

Öppettider:

Verkstad, försäljning och kontor
Mon: 10:00 – 17:00
Tue: 10:00 – 17:00
Wed: 10:00 – 17:00
Thu: 10:00 – 17:00
Fri: 10:00 – 17:00
Sat: Stängt
Sun: Stängt

Om oss.

Hitta till oss.

Back to top