Vårat Team

Möt våra duktiga medarbetare

ROHDINS CLASSIC CAR TEAM

Anders Rohdin

Anders Rohdin

Verkställande Direktör / General Manager

Blev kär i en Rolls-Royce modellbil vid fyra års ålder och jobbar och lever för klassiska bilar sedan dess. Utbildade sig till bilmekaniker och bilelektriker och startade 1979 sin första verkstad hemma i pappas garage. Hans hjärtesak är att få vara med att renovera och putsa upp ”gamla pärlor” till sin forna glans. Samlar allt som är relaterat till Rolls-Royce & Bentley men har också en stor samling fordonsböcker, Märklin-tåg och modellbilar av alla tänkbara märken. Reser gärna och kör helst själv men absoluta favoriten är annars kryssningar.

Carina Rohdin

Carina Rohdin

Personalchef, delägare

Fick upp ögonen för vackra veteranbilar när hon träffade Anders 2010, men jobbade på bensinstation på den tiden det gick att köpa de flesta reservdelar där, så visst intresse och kunskap för bilar hade hon redan i 20-årsåldern. När hon inte sköter firmans bokföring och marknadsföring tar hon emot vårdsökande på Akutmottagningen i Varberg där hon arbetar som medicinsk sekreterare. Gillar att sjunga och spela gitarr och att resa. Sköter om villan hemma i Dagsås med två hemmavarande barn, lagotton Tilly, abessinierkatten Smulan och syskonkatterna Daisy och Shy-Guy.

Berndt Martinsson

Berndt Martinsson

Mekaniker

Gillar amerikanska bilar och har tre som han mekar med tillsammans med brorsan. Jobbade 25 år på SAAB fram till nedläggningen, de sista 12 åren som mekaniker för deras provbilar. Han gjorde allt från service till växellådsrenoveringar.

  Juan Andaur

  Juan Andaur

  Mekaniker

  Född i Spanien där han jobbade som bilmekaniker i många år. Flyttade till Holland där han arbetade med alla sorters klassiska bilar under 12 år. Gillar att hålla sig uppdaterad på nutidshistoria och nya bilar, men vill bara jobba med klassiska bilar.

   Dick Andersson

   Dick Andersson

   Mekaniker

   Dick kom till oss i början av 2019. Han kom då närmast från lackeringsbranschen och har en egen lackbox hemma vilket är toppen för oss då han kan sköta mindre lackeringsjobb och underarbeten. Dicks hjärta finns hos de amerikanska veteranbilarna vilket inte är fel då vi gärna också jobbar med dem. Han jobbar snabbt och effektivt och vill hela tiden lära sig nytt vilket gör honom till ett välkommet tillskott hos oss.

    Andreas Lund

    Andreas Lund

    Mekaniker

    Älskar veteranfordon och 60/70-talsmusik. Har själv tio veteranbilar och spelar Hammondorgel. Jobbade med Anders i 11 år i förra firman men gick sedan till NEVS som ingenjör men är nu tillbaka bland de gamla mycket intressantare bilarna. Är specialist på och har t.o.m. gjort ett examensarbete om det komplicerade hydrauliksystemen på Roll-Royce Silver Shadow.

     Roar Rosenvold

     Roar Rosenvold

     Mekaniker

     Vi är så glada över att ha lockat över en riktigt gemytlig norrman till vårt gäng. Roar är utbildad bilmekaniker men har också haft egen rekondfirma och bildelsfirma. Han gillar gamla bilar och har ett särskilt gott öga till en liten Fiat 500 som vi renoverar. På fritiden gillar han att jaga och fiska och att ta hand om sina barn.

      Therese Andersson

      Therese Andersson

      Lokalvårdare + allt-i-allo

      Therese ser till att alla våra lokaler är välstädade och hjälper till att rekonda bilar, skjutsa kunder och diverse annat. Hon gillar  inredning och gamla hus och renoverar gärna möbler på sin fritid. Hon är också duktig på att baka och laga mat.

       Elliot Nordenmark

       Elliot Nordenmark

       Mekaniker

       Elliot är vår senast anställda mekaniker och vårt stora framtidshopp. Trots att han blev fast anställd sommaren 2021 så har han ändå varit med oss i flera år. Varje lov och praktikperiod har han jobbat hos oss och visat vad han går för. Elliot har veteranbilsblod i ådrorna då det finns flera veteranfordon i familjen och han har hållit på att meka sen han var riktigt liten. Favoritmärket är SAAB vilket ju är ganska logiskt för en kille från Trollhättan.

        Back to top