Renovering

Vi renoverar din bil till det skick du vill

A-, B- och C-renovering

 

Att renovera klassiska fordon av alla slag och märken är hjärtat i vår verksamhet. Under 40 år i branschen har Anders skaffat sig erfarenhet av omkring 200 renoveringar av veteranfordon. Vi arbetar som totalentreprenör med hjälp av de bästa tillgängliga underleverantörerna inom sadelmakeri, förkromning och lackering. När man lämnar in sin pärla till oss behöver man ta ställning till vilken nivå man vill lägga sig på. Vi kallar detta för A-, B- och C-renovering. Skillnaden ligger inte i kvaliteten på arbetet utan handlar mer om nivå på finishen. Låt oss förklara:

A – Detta är den nivå du skall välja om du vill ha en absolut perfekt bil med den högsta finish som verkstaden kan åstadkomma och där varje detalj behandlas till fabriksny kvalitet. Exempel: Lädret i inredningen byts ut till helt nytt läder.

B – På denna nivå är finishen något mindre viktig. Exempel: Lädret i inredningen färgas in och fettas in.

C – På denna nivå är funktionen det viktiga och patina får finnas kvar. Exempel: Lädret i inredningen tvättas och fettas in.

Vilken nivå man väljer för sin renovering beror naturligtvis på vad bilen skall användas till. Vill man vinna skönhetstävlingar med den eller vill man ha den i ett gott bruksskick etc. Priset är ju också en faktor man behöver ta ställning till. Man kan också lägga sig på olika nivåer på olika delar av fordonet. Till exempel kanske man vill att karossen skall A-renoveras medan det kan räcka med en C-renovering på chassiet som ju inte syns på samma sätt. Vi är också öppna för varianter som att man kanske vill renovera sin motor själv men vill att vi skall göra chassiet osv.

Back to top