Butiken med

”DET DÄR LILLA EXTRA”

Att ha en veteranbil är ju så mycket mer än att bara ha ett fordon att ta sig från A till B i. Den som har ett klassiskt fordon samlar ju gärna automobilia, dvs bilrelaterade prylar av alla det slag. Hos oss hittar du gammalt och nytt som handlar om bilar eller kanske bara är allmänt retro. För att se detta sortiment krävs ett besök i vår reception där vi självklart bjuder dig på fika och en pratstund.

Det finns ju också så mycket kul ”tillbehör” som inte nödvändigtvis skall sitta på eller i bilen utan hellre på människorna som tar hand om den. Därför kan du hos oss finna slipsar, tröjor, manschettknappar men också det där lilla extra för kvinnorna kring bilarna. Därför har vi tagit in ett sortiment av aftonväskor av det lite exklusivare slaget med extra mycket ”bling-bling”. Planen är att detta sortiment med tiden skall utökas med smycken, sjalar, hattar m.m.

amosu_bentley_key_fob_image003
af74e7a65affd311d9c75b572eb9780f
Sales-Promotion-Rolls-Royce-Chrome-Key-Ring-Chain-2549
Bespoke Asprey Jewellery Case

GULF OLJOR

En efterlängtad återkomst präglad av både nytänkande och sitt historiska arv. Gulf erbjuder ett nytt och modernt koncept med anor från förr då stationspersonalen alltid var redo att hjälpa till med tankning, fönsterputs, oljepåfyllning och byte av torkarblad. Vi säljer Gulf oljor och tillbehör.

1200px-Gulf_logo
Gulfburk3

AUTOMOBILIA

I butiken finns massor av samlarprylar, allt från gamla härliga skyltar och bilradioapparater till modellbilar. Kom och fynda!

IMG_2341
IMG_2351
IMG_2349
IMG_2347
IMG_2342

AFTONVÄSKOR

Aftonväskor kan beställas via telefon eller mail. De finns också för beskådan i vår butik i Trollhättan. Vill du ha prisuppgift, klicka på bilden av väskan du är intresserad av och ange referensnumret.

Back to top