Vårat Team

Möt våra duktiga medarbetare

ROHDINS CLASSIC CAR TEAM

Anders Rohdin

Anders Rohdin

Verkställande Direktör / General Manager

Blev kär i en Rolls-Royce modellbil vid fyra års ålder och jobbar och lever för klassiska bilar sedan dess. Utbildade sig till bilmekaniker och bilelektriker och startade 1979 sin första verkstad hemma i pappas garage. Hans hjärtesak är att få vara med att renovera och putsa upp ”gamla pärlor” till sin forna glans. Samlar allt som är relaterat till Rolls-Royce & Bentley men har också en stor samling fordonsböcker, Märklin-tåg och modellbilar av alla tänkbara märken. Reser gärna och kör helst själv men absoluta favoriten är annars kryssningar.

Carina Rohdin

Carina Rohdin

Representant / Representative

Fick upp ögonen för vackra veteranbilar när hon träffade Anders för sju år sedan, men jobbade på bensinstation på den tiden det gick att köpa de flesta reservdelar där, så visst intresse och kunskap för bilar hade hon redan i 20-årsåldern. När hon inte sköter firmans bokföring och marknadsföring tar hon emot vårdsökande på Akutmottagningen i Varberg där hon arbetar som medicinsk sekreterare. Gillar att sjunga och spela gitarr och att resa. Sköter om villan hemma i Dagsås med två hemmavarande barn, lagotton Tilly, abessinierkatten Smulan och syskonkatterna Daisy och Shy-Guy.

Berndt Martinsson

Berndt Martinsson

Mekaniker

Gillar amerikanska bilar och har tre som han mekar med tillsammans med brorsan. Jobbade 25 år på SAAB fram till nedläggningen, de sista 12 åren som mekaniker för deras provbilar. Han gjorde allt från service till växellådsrenoveringar.

  Andreas Lund

  Andreas Lund

  Mekaniker

  Älskar veteranfordon och 60/70-talsmusik. Har själv tio veteranbilar och spelar Hammondorgel. Jobbade med Anders i 11 år i förra firman men gick sedan till NEVS som ingenjör men är nu tillbaka bland de gamla mycket intressantare bilarna. Är specialist på och har t.o.m. gjort ett examensarbete om det komplicerade hydrauliksystemen på Roll-Royce Silver Shadow.

   Juan Andaur

   Juan Andaur

   Mekaniker

   Född i Spanien där han jobbade som bilmekaniker i många år. Flyttade till Holland där han arbetade med alla sorters klassiska bilar under 12 år. Gillar att hålla sig uppdaterad på nutidshistoria och nya bilar, men vill bara jobba med klassiska bilar.

    Maj-Britt Källehult

    Maj-Britt Källehult

    Lokalvårdare, Rekond

    Älskar att resa till exotiska länder och gå ut och fika. Arbetade med lokalvård och bilvård på Anders gamla firma i tio år. Är egentligen pensionär nu men vårdar ändå våra lokaler och bilar några timmar i veckan bara för att det är kul att hålla sig i gång och träffa folk.

     Back to top